Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Presentatie Sjoerd Klijn Velderman: man met een missie

november 1 @ 19:30 - 22:00

Gratis
Sjoerd Klijn Velderman

Helaas heeft Björn Kuipers voor tweede maal zijn presentatie voor MKB Zevenaar afgezegd. Daarom vullen we deze avond op een andere manier in. We hebben gelukkig hele goede vervanging gevonden in Sjoerd Klijn Velderman van FactoryZero en Endule.

Man met een missie
Sjoerd Klijn Velderman is een man met een missie. Als bedenker van de eerste Nul-op-de-Meter principes werden onder zijn leiding de eerste Nul-op-de-Meter renovaties ontwikkeld binnen de Stroomversnelling. “Practice what you preach” is een kenmerkende eigenschap van Sjoerd. Sinds zijn vertrek bij BAM 3 jaar geleden is Sjoerd als ondernemer uit de gemeente Zevenaar initiatiefnemer en eigenaar van FactoryZero en Endule. Beide bedrijven zijn internationaal actief in de verduurzamingswereld. Sjoerd neemt jullie graag mee in de wereld van de energieneutrale gebouwde omgeving en de enorme opgave die voor onze voeten ligt.

De avond begint om 19.30 uur.
Je bent van harte welkom in ’t Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN in Babberich. Uiteraard is er na de presentatie nog alle tijd om met andere ondernemers te praten.

 

RSVP

128 van 200 beschikbaar Aanmelden

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Verzend bevestiging gratis aanmelding naar:

Gegevens

Datum:
november 1
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

’t Centrum
Dorpstraat 78
Babberich, 6909 AN
+ Google Maps