Op dinsdag 2 april nam Roeland Thissen afscheid als voorzitter van MKB Zevenaar. Hij droeg na vijf jaar het voorzitterschap over aan Eef Booltink.

Vanaf het begin betrokken
Roeland Thissen was één van de vier personen die MKB Zevenaar in 2010 mee oprichtte. Hij hield zich daarna een bepaalde periode bezig met het organiseren van activiteiten en activiteiten van en voor leden. Ook stond hij aan de wieg van ‘de creatiefste ondernemer van Zevenaar’, een zeer succesvol concept waar MKB Zevenaar vaak mee in de publiciteit kwam.

In april 2014 werd hij voorzitter van MKB Zevenaar. Hij loodste MKB Zevenaar met vaste hand door alle ontwikkelingen zoals de fusie tussen MKB Zevenaar en MKB Rijnwaarden. Nieuwe bestuursleden, nieuwe taken voor MKB Zevenaar, hij dacht er over mee en tekende het nieuwe MKB Zevenaar net zo enthousiast mee uit.
Omdat bestuursfuncties niet langer dan negen jaar achtereen door dezelfde persoon mogen worden vervuld, neemt Roeland nu afscheid als voorzitter. Hij blijft nog wel betrokken in één van de commissies.

Eef Booltink
Vanaf 2 april is Eef Booltink de nieuwe voorzitter van MKB Zevenaar. Als oud-voorzitter van MKB Rijnwaarden heeft hij al de nodige bestuurservaring. De afgelopen periode was Eef Booltink vicevoorzitter van MKB Zevenaar.

%d bloggers liken dit: