Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Graafschap Doetinchem

23 april 2019 @ 15:00 - 23:00

Gratis

Op 23 april gaan we naar stadion de Vijverberg in Doetinchem om een wedstrijd te zien van voetbalclub de Graafschap. De Graafschap is een uniek bindmiddel tussen het bedrijfsleven, de politiek en het onderwijs in de Achterhoek. Een streek die vele uitdagingen kent en de wens heeft deze regio landelijk op de kaart te zetten. De Superboeren zijn de Achterhoekse trots met de kernwaarden: D’RAN, eerlijk, trots, samen en genieten.

De Graafschap kan daar zijn steentje aan bijdragen en ontvangt onder andere ondernemers in de businessclub om zakelijke contacten te bevorderen. Wij worden deze avond ontvangen en toegesproken door de algemeen directeur over het ‘bedrijf De Graafschap’.

Na een eenvoudige maaltijd en een drankje kunnen we plaatsnemen in de business seats en de eredivisie wedstrijd tegen Emmen gaan meemaken.

Programma:

–          vertrek vanaf diverse opstapplaatsen met de bus / of eigen vervoer
–          Ontvangst bij de Vijverberg vanaf 16.00 uur
–          16.45 uur: presentatie algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp
–          18.30 uur: wedstrijd tegen Emmen
–          Toegang Businessclub na de wedstrijd
–          Terugreis met de bus of eigen vervoer

Aanmelden kan tot 17 april as. De Vijverberg heeft niet zoveel parkeerplaatsen dus we raden je aan om met de bus mee te gaan. Geef bij je aanmelding voor de bus je woonplaats op, dan kan de organisatie de opstapplaatsen bepalen. Er is plaats voor maximaal 100 mensen. MKB-leden gaan voor en mogen maximaal één introducee meenemen. Als er introducees zijn aangemeld en de limiet is bereikt, dan vallen de laatst aangemelde introducees af.

Gegevens

Datum:
23 april 2019
Tijd:
15:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Bernhard van Hamburg

Locatie