Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Excursie Landgoed Huis Sevenaer (Eet-Lokaal)

11 mei 2022 @ 15:30 - 21:30

Gratis

Middenin het centrum van Zevenaar ligt Landgoed Huis Sevenaer. Daterend uit de 14e eeuw en al eeuwen lang fungerend als kasteelboerderij. Met maar liefst 23 Rijksmonumenten is dit het hart van ons eigen Zevenaar. Hoog tijd om daar eens meer over te horen!

We starten in het Polderhuis van Landgoed Huis Sevenaer, beter bekend als Eet-Lokaal! Na de hele rondleiding over het landgoed gaan we hier samen eten. Linda en Pablo van Eet-Lokaal ontvangen ons in het eeuwenoude Polderhuis en leiden ons langs de kunst van regionale kunstenaars in het oude pand. Chef-kok Hertzog vertelt ons alles over de oorsprong van alle bijzondere dingen die hij serveert uit de keuken.

We gaan uitgebreide excursies maken over het landgoed. Onder leiding van directeur Anja van Norel horen we alles over de ecologie, maar ook over de geschiedenis van het landgoed en de stad Zevenaar. Zorg dat je niet je nette schoenen aan doet want het is natuurlijk wel een boerderij. Tussendoor drinken we nog bijzondere drankjes die van het landgoed komen.

Rond 19.00 uur gaan we eten bij het Eet-Lokaal. We zitten op de bovenverdieping die alleen met een trap is te bereiken.

Mocht je vegetarisch willen eten, geef dat dan hieronder aan.

15.30 uur Inloop
16.00 Start bijeenkomst
16.15 Filmhuis korte film over het Landgoed
16.45 Start excursie in drie groepen (incl hapje en drankje)
18.45 Eten bij Eet-Lokaal

(Bij het aanmelden via de RSVP knop op onze website is er een zogenaamde ‘aanvrager’ en ‘gast’. Als je alleen jezelf aanmeldt, vul je dus twee keer je gegevens in.)

Gegevens

Datum:
11 mei 2022
Tijd:
15:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , , , ,

Organisator

Ronald Lubbers
E-mail
ronald@ijsselmedia.net

Locatie

Eetlokaal
Markt 25
Zevenaar, 6901 AH
+ Google Maps
Telefoon
0316 242 409
Bekijk de site van Locatie