Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatieve avond: Cybercrime en Werknet

20 februari 2018 @ 19:30 - 22:30

Gratis
cybercrime

Op deze avond word je heel wat wijzer! Twee keer per jaar organiseert MKB Zevenaar een informatieve avond met interessante onderwerpen voor ondernemers.

Cybercrime is criminaliteit met ICT als middel én doelwit. Je hoeft geen computer of internetaansluiting te hebben om er slachtoffer van te worden. In de meeste telefoons en bankpassen vind je computerchips, die kunnen worden gemanipuleerd door cybercriminelen. Maar ook bedrijfssystemen, moderne auto’s en chipkaarten zijn vatbaar voor cybercrime. Hoe kun je enorme schade en problemen voorkomen? Daarover vertelt Arno Benning van ING je meer tijdens deze avond. Presentatie gemist? Die vind je hier: CyberCrime_MKB_V201802. (PDF, 1 MB)

Werknet is een initiatief van Achterhoekse gemeenten, onderwijsinstellingen, werkgevers, arbeidstoeleidende organisaties en jeugdzorg, dat via samenwerkingsverbanden wil zorgen voor een sluitende aanpak van jongeren die op de arbeidsmarkt buiten de boot dreigen te vallen. We horen meer over hun aanpak en resultaten.

Wil jij ook een stuk wijzer worden? Meld je dan aan via de RSVP-knop! Introducees zijn van harte welkom.

Gegevens

Datum:
20 februari 2018
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie