Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LvL ZevenAARDIG 1 maart 2023

1 maart 2023 @ 19:30 - 22:00

Gratis

Op woensdagavond 1 maart 2023 zijn we te gast bij ZevenAARDIG B.V. Begonnen in het bijzondere jaar 2020, kende het bedrijf een aparte start. Inmiddels krijgt de naam steeds meer bekendheid en weten steeds meer mensen ZevenAARDIG te vinden. 2022 sluiten eigenaren Elle Joosten en Dick Nieuwland af met een positief gevoel.

De corebusiness van ZevenAARDIG is toeleiding naar (vrijwilligers)werk voor deelnemers met afstand tot de arbeidsmarkt en het verzorgen van dagbesteding voor zeer diverse doelgroepen. Elle en Dick leiden ons rond in hun bedrijf. Bovendien lanceren zij hun nieuwe Werk Vooruit Traject. Samen met Liemerse bedrijven/organisaties/verenigingen leiden zij deelnemers op voor ieder hun eigen einddoel. Voor de één is dat betaald werk, maar het kan ook vrijwilligerswerk zijn.

Tijdens het bedrijfsbezoek vertellen Elle en Dick meer over dit traject. Misschien kun jij als ondernemer voor iemand het verschil maken? Heb jij op een vaste dag van de week een paar extra handen nodig? Of iemand die als extraatje jouw medewerkers in de pauze koffie schenkt of bijvoorbeeld een belegd broodje verzorgt? Ga dan zeker het gesprek aan met Elle of Dick!

Washelden

Als extraatje komt deze avond eigenaar Martin Kniest van Matz Carwash en Matz Social terug naar Zevenaar. Zijn roots liggen hier, dus hij was meteen bereid om de leden van MKB Zevenaar mee te nemen in sociaal ondernemen. Dat doet hij zelf met zijn wasstraten in Deventer en Zutphen. Samen met zijn “washelden” was hij in januari 2021 te zien in het Human Tv-programma “De Wasstraat”. Hij vertelt hoe hij de washelden helpt zich staande houden, zowel in het werk als ook in hun privéleven met alles wat daarbij hoort. Net een stapje meer zetten als ondernemer zorgt ervoor dat je medewerkers op een hele duurzame manier aan je kunt binden.

Het belooft een interessante avond te worden, zeker voor ondernemers met een maatschappelijk hart dat openstaat voor werknemers met een begeleidingsbehoefte! En grijp de kans om Martin’s boek “De Wasstraat – Sociaal Ondernemen – en net iets meer” door hem te laten signeren.

Je vindt hier een voorproefje.

Programma

19.00 uur Inloop
19.30 uur Start 3 rondleidingen in 3 groepen tegelijkertijd  (20 minuten)
20.00 uur Plenaire Inspiratie-talk Sociaal ondernemen van Martin Kniest
20.45 uur Korte presentatie Werk Vooruit Traject van ZevenAARDIG
21.00 uur Plannen maken/napraten over sociaal ondernemen in Zevenaar onder het genot van een hapje en een drankje

Gegevens

Datum:
1 maart 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Ronald Lubbers
E-mail
ronald@ijsselmedia.net