Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘van Dorpssmid naar Wereldspeler’ lezing Fons Eijkelkamp

13 oktober 2022 @ 19:00 - 22:30

Gratis

Op 13 oktober zijn we welkom bij Royal Eijkelkamp in Giesbeek. Familiebedrijf Eijkelkamp, met een historie van meer dan 100 jaar, is actief in bodem en wateronderzoek. Met letterlijk de halve wereld als klant zijn ze een gerenommeerd bedrijf dat apparatuur en systemen levert die door overheden en waterschappen wereldwijd worden gebruikt.

Fons Eijkelkamp is derde generatie. Hij heeft het bedrijf afgelopen decennia geleid en uitgebouwd naar een internationale speler. Enkele jaren geleden heeft zijn zoon Huug het roer overgenomen als CEO. Met pensioen gaan doet hij zeker nog niet want met Innofields heeft hij al weer een nieuw initiatief gestart voor onder andere startups in bodemonderzoek en biodiversiteit.

Fons, die voor zijn werk is onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, is een bijzonder inspirerende ondernemer en kan best een visionair worden genoemd. In het werkveld van maatschappelijk verantwoord ondernemen op het gebied van milieu loopt hij jaren vooruit op de meeste van ons. Deze keer dus een ‘BN’er’ en spreker die heel dichtbij is en woont en werkt in onze eigen gemeente Zevenaar!

Naast de lezing van Fons Eijkelkamp is er ook nog een korte rondleiding door de fabrieken van Soil & Water en Sonic Sampdrill. Leden van MKB Zevenaar mogen één introducee meenemen.

Royal Eijkelkamp (Academy)
Nijverheidsstraat 30
6987 EM Giesbeek
(dit is de ingang bij Logistiek en dus niet de hoofdingang)

Inloop 19.00 uur
Start avond 19.30 uur

 

 

Gegevens

Datum:
13 oktober 2022
Tijd:
19:00 - 22:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Ronald Lubbers
E-mail
ronald@ijsselmedia.net

Locatie

Royal Eijkelkamp
Nijverheidsstraat 30
Giesbeek, 6987 EM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie