Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Afrikaans koken

15 november 2022 @ 18:00 - 22:00

Gratis

MKB Zevenaar organiseert op 15 november 2022 een smaakvolle kookworkshop bij de Groene Schuur, gevestigd aan de Lijkweg 9B in Groessen. De Groene Schuur verbouwt van origine traditionele groenten. Sinds 1993 zijn ze langzaam overgestapt naar tropische groenten en andere gewassen.

Naast de kassen, waarin je je bijna in een tropische oerwoud begeeft en waar de producten op verantwoorde wijze kunnen groeien, kun je bij de Groene Schuur kokkerellen tussen de gewassen.

Samen gaan we Afrikaans koken. In kleine groepen ga je aan de slag om in twee uur samen een maaltijd te bereiden. Natuurlijk krijgen we begeleiding van een aantal professionele koks en kenners van de Afrikaanse keuken en producten.

Om 18:00 is er inloop en kun je genieten van een hapje en een drankje. Rond 18:30 moet iedereen er zijn en gaan we meteen aan de slag. De groepen worden willekeurig ingedeeld van te voren. Je weet dus niet bij wie je in de groep komt. Het zorgt voor nieuwe leuke verbindingen en gesprekken. Je bent gezellig en vooral lekker bezig.

Tijdens het kokkerellen kun je -naar behoefte- genieten van passende wijnen, biertjes of andere drankjes en lekkere hapjes. De Groene Schuur staat voor gezond eten, dus frisdranken zoals Cola en Fanta krijg je er niet gereserveerd.

Rond 20:30 gaan we samen aan tafel genieten van alles wat er bereid is.

Heb je nu al trek, houd je van koken (of juist niet en wil je het leren)? Heb je zin in een actieve culinaire avond? Schrijf je dan in voor deze activiteit Kookworkshop Afrikaans op 15 november.

Let op: er is ruimte voor maximaal 30 personen. Dit evenement is alleen voor leden van MKB Zevenaar. Als je een potentieel lid wil meenemen kan dat. Neem vooraf contact op met organisator Hans Schiessl.

 

Gegevens

Datum:
15 november 2022
Tijd:
18:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie├źn:
, , ,

Organisator

Hans Schiessl
E-mail
hans@adforce.agency

Locatie

De Groene Schuur
Lijkweg 9b
Groessen, 6923 CA
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie