Er komt in 2018 geen zevende editie van B2B de Liemers. De ondernemersbeurs, die gepland stond voor dinsdag 10 april, heeft te kampen met een dalend aantal deelnemers. Daarom is besloten de beurs niet door te laten gaan.

De organisatie van B2B de Liemers is in handen van Stichting B2B de Liemers. Dit is een samenwerking tussen de ondernemersverenigingen: Ondernemend Westervoort, MKB Duiven, MKB Zevenaar, MKB Montferland en Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers.

“Er is duidelijk minder animo om mee te doen dan voorgaande jaren en dan moet je een keuze maken: doorgaan of stoppen. Met dit aantal deelnemers kunnen we niet de beurs organiseren die we voor ogen hadden”, zegt Servaas Beunk, bestuursvoorzitter van B2B de Liemers. “Daarom zien we ons helaas genoodzaakt de beurs te annuleren.”

Een terugloop van beursbezetting en beursbezoekers is een landelijke trend. Over bezoekersaantallen maakte de B2B de Liemers organisatie zich echter geen zorgen. “Een groot aantal potentiële deelnemers gaf aan wel naar de beurs te willen komen als bezoeker. Dat laat zien dat er wel behoefte is aan een platform waar Liemerse ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Met dit signaal gaan we zeker iets doen. We zullen ons nu beraden over de manier waarop we dit platform in de toekomst vorm kunnen geven”, aldus Beunk.