Voor al uw vragen en ideeën rondom werk en inkomen

Persbericht van gemeente Zevenaar:

LIEMERS – De Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar, RSD de Liemers, ondernemers en het Werkgeversservicepunt Midden Gelderland hebben de handen in één geslagen. Vanaf dinsdag 14 april is er in de Liemers een Liemers Ondernemersportaal. Ondernemers, groot, klein, MKB-er of ZZp’er kunnen hier terecht met al hun vragen en ideeën over Werk en Inkomen.

Het idee is ontstaan vanuit vragen die RSD de Liemers kreeg van ondernemers die zich melden voor de Tozo-regeling i.v.m. de coronacrisis. Het Liemers Ondernemersportaal biedt ondernemers de mogelijkheid hun vragen te stellen en de weg te wijzen naar de juiste persoon, in plaats van te verdwalen in een wirwar van loketten. Ook staat het portaal open voor interessante ideeën en initiatieven.

Deze voor iedereen spannende Coronacrisis-tijd zorgt voor nieuwe vraagstukken bij ondernemers. De overheid heeft gezorgd voor een aantal maatregelen om het voor ondernemers mogelijk te maken deze lastige periode te overbruggen. Maar hoe lang gaat dit duren en hoe ziet dan de toekomst er uit? Dit zorgt voor onzekerheid en veel vragen waarvan niet altijd duidelijk is waar je met je vraag naar toe moet. ‘Daarom hebben wij het initiatief genomen voor het Liemers Ondernemersportaal. Een online portaal waar ondernemers hun vraag kunnen stellen, en waar ze op werkdagen binnen 24 uur worden gebeld om hun vraag te bespreken of om antwoord te krijgen. Wij noemen dit ons regieteam, bestaande uit medewerkers van de drie gemeenten, RSD de Liemers, Werkgeversservicepunt Midden Gelderland en lokale ondernemers. Op basis van de vraag van de ondernemer kijken we wie van ons regieteam het beste de binnengekomen vraag kan oppakken. Samen zijn we er van overtuigd dat dit een meerwaarde biedt voor de ondernemer,’ aldus Wilfred Hekkers, manager van de RSD.

Contact met Ondernemersportaal
Heeft u als ondernemer een vraag over werk en inkomen, voor uzelf of voor uw medewerkers? Ga naar www.rsddeliemers.nl/liemers-ondernemersportaal. Op deze website krijgt u uitleg over hoe het werkt en kunt online uw vraag stellen. Ook als u innovatieve ideeën heeft, deel ze met ons. Zo kunnen we ondernemers aan elkaar verbinden. Of bent u gewoon op zoek naar een luisterend oor? Ook dan kunt u een beroep op ons doen.

LOP-basisinfo 14apr20.cleaned