7 april 2021 Webinar ‘Op naar online resultaat’ door Hans Schiessl van Adforce Agency

Op 7 april luisterden zo’n 21 belangstellenden naar de presentatie van Hans Schiessl over hoe je nu je online marketing goed organiseert. We leerden van alles over SEO, SEA, nazorg en het optimaliseren van je website. Het was erg interessant en er werden veel vragen gesteld.
De avond werd dus meer dan een inkijkje in de klantenreis en de geheimen van Google. Voor elke ondernemer die vanavond aan het beeldscherm was dit zeer nuttige informatie. Goed gevonden worden zit hem in veel details. Hans geeft later dit jaar een ‘live’ presentatie en leert ons dan nog meer over meer online resultaat voor je bedrijf.

Presentatie New Business v2-nbr

Vaardigheden

Gepubliceerd op

7 april 2021

2 Reacties

 1. Anja van Norel

  ik heb met interesse de webinar met Hans Schiessl gevolgd. Aangegeven is dat er een link van zijn presentatie op de site zou komen. Echter deze kan ik niet vinden. Zou je mij de link willen toesturen?

  Antwoord
  • ManonK

   hallo Anja,
   De presentatie staat op deze pagina. Je kunt met de pijltjes naar een volgende pagina scrollen. Je ziet eerst het filmpje en daaronder vind je de presentatie. Je blijft gewoon op de website van MKB Zevenaar dus je gaat niet naar de PDF. Echt downloaden lukt dus waarschijnlijk niet, maar kijken kan dus wel!

   groetjes,
   Manon Kummer

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *