Bestuur

Het bestuur van MKB Zevenaar bestaat uit gedreven vrijwilligers: een voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, penningmeester en drie bestuursleden 
vanuit de commissies. De drie commissies zorgen voor de activiteiten, belangenbehartiging en de pr.

Niels Hendricksen, 
Voorzitter

Niels gaat graag uitdagingen aan. Niels heeft als missie om MKB Zevenaar te verjongen, dynamischer en toekomstbestendiger te maken. Met zijn bevlogen persoonlijkheid en zakelijke kennis, zien we dat als een mooi, realistisch streven! Dit vloeit één-op-één voort uit de passie die hij meeneemt vanuit zijn dagelijkse werkzaamheden, als mede-eigenaar van NHMB software. Met dit bedrijf helpt Niels ondernemers en organisaties tijd winnen en algeheel makkelijker werken, middels implementatie van innovatieve, toekomstbestendige, alles-in-één bedrijfssoftware. 

Sandra van Boggelen,
Secretaris

Sandra, is sinds 2023 secretaris binnen MKB Zevenaar. Haar ervaring als officemanager kan zij goed gebruiken om MKB Zevenaar optimaal te ondersteunen en te professionaliseren. Haar grootste motivatie is om jonge ondernemers aan te spreken om (actief) lid te worden van MKB Zevenaar. Met Sandra’s Flowers and More en helpt zij haar klanten met het inrichten van hun bedrijf met de mooiste zijden bloemcreaties en kunstplanten. 

Eef Booltink, 
Vice-voorzitter

Naast zijn werk als eigenaar van een Wit-en Bruingoedwinkel en Reparatiebedrijf in Lobith bekleed Eef al jaren diverse lokale bestuursfuncties. In 2024 ruilde hij de voorzittershamer in voor de functie van vice -voorzitter. We kunnen blijven profiteren van zijn ervaring, betrokkenheid bij de regio en zijn grote ondernemersnetwerk.

 

Rosa Künne,
PR & Communicatie

Rosa helpt ondernemers om hun zichtbaarheid te vergroten door het ontwerpen van drukwerk en digitale media. Rosa is al jarenlang een enthousiaste kracht binnen de activiteitencommissie. In haar nieuwe rol als bestuurslid PR & Communicatie zal ze zich nog meer inzetten om de zichtbaarheid van onze vereniging te vergroten. 

 

Paul Tolboom,
Belangenbehartiging

Paul heeft een bancaire achtergrond en houdt zich sinds een aantal jaren als zelfstandig ondernemer bezig met het ondersteunen van ondernemers bij het verkrijgen van financieringen. Hij heeft veel bestuurlijke ervaring in verschillende rollen (voorzitter, secretaris en penningmeester). De huidige rol als algemeen bestuurslid met als aandachtsgebied belangenvertegenwoordiging is een rol die Paul nog niet eerder vervuld heeft en biedt daarmee een leuke nieuwe uitdaging. In het periodieke overleg met de gemeente Zevenaar worden zaken die bij ondernemers spelen en waar de lokale overheid een rol speelt besproken. Heb je als ondernemer een onderwerp dat bij de gemeente onder de aandacht gebracht moet worden, geef dat dan aan Paul door.

Evelien Jansen, 
Penningmeester

Met 40 jaar ervaring in de accountancy beheert Evelien onze financiën. Haar ervaring en kritische blik zorgen ervoor dat de contributie van onze leden op een verantwoorde wijze wordt besteed. Evelien’s toewijding aan transparantie en verantwoordelijkheid maken haar een onmisbare kracht binnen ons bestuur.

 

Jelle Peters,
Activiteiten

Jelle Peters is sinds 2024 lid van het bestuur vanuit de activiteitencommissie. In deze rol wil hij met zijn commissie aansprekende evenementen en activiteiten organiseren die zorgen voor nog meer kennisdeling, netwerk vergroting en bedrijvigheid onder de leden. Jelle is sinds zijn 17e ondernemer en eigenaar van De Fruitkraam. De Fruitkraam zorgt voor een hogere werktevredenheid en een betere vitaliteit door het leveren van bedrijfs- en schoolfruit.

Activiteitencommissie 

Jelle Peters

Rosa Künne


Rick van Ewijk

Rick is specialist op het gebied van duurzaamheid; zonnepanelen, groene daken, laadpalen en airconditioningsystemen. Toen hij in 2023 lid werd van MKB Zevenaar is hij meteen met veel enthousiasme toegetreden tot de activiteitencommissie. Wij kijken uit naar zijn ideeen!

Thomas Povel

Thomas is oprichter van één van de grootste e-learning bedrijven van Nederland. Hij is daarnaast register- vertrouwenspersoon en coach. Dé man voor het uitwerken en benutten van je bedrijfspotentieel. Thomas brengt nieuwe perspectieven en houdt, als luis in de pels, de groep graag scherp!


Belangenbehartiging

Paul Tolboom


Roeland Thissen


Ledenwerving

Harry Soeter

Deze gepensioneerde Babberichse ondernemer zet zich nog graag in voor onze club! Nieuwe leden kunnen een warm welkom van Harry verwachten, inclusief een welkomstcadeautje en een foto die trots gedeeld wordt op onze sociale media. Zijn enthousiasme maakt hem een geliefd persoon binnen onze vereniging.