Kom ons bestuur versterken!

door ManonK | nov 14, 2023 | Geen categorie | 0 Reacties
14 november 2023 in
Manon

Kom jij ons bestuur versterken? Als bestuurslid van MKB Zevenaar denk je mee over alles wat onze vereniging aangaat. Denk aan de activiteiten die we organiseren, hoe we nieuwe leden aantrekken, de belangen van de ondernemers in Zevenaar en meer. We zoeken nog leden voor de activiteitencommissie en voor onze pr.

Als lid van de activiteitencommissie bepaal jij mee wat we de komende tijd gaan doen. Jullie bepalen de locaties, de sprekers en de activiteit. Je organiseert een paar keer per jaar zelf een evenement, samen met de andere commissieleden. Je vergadert ongeveer eens per maand en je hebt daarnaast contact met elkaar in een eigen appgroep. Je leert je mede ondernemers zo goed kennen, maar je werkt ook meteen aan je eigen naamsbekendheid! Wil jij meer weten over wat de activiteitencommissie zoal doet? Neem dan contact op met Eddy Witjes: eddy@rederijwitjes.nl.

Als pr-lid van het bestuur houd jij je bezig met onze sociale media, de website en de mails naar onze leden. Je promoot onze activiteiten en je denkt mee over hoe onze vereniging in de pers komt. Daarnaast bepaal je welke goede doelen we ondersteunen. Eens per maand vergader je met het bestuur. Je leert alle nieuwe ondernemers die lid worden als een van de eersten kennen, want jij stelt ze voor aan de rest van de vereniging in de mails. Je hebt nauw contact met de activiteitencommissie zodat je goed kunt promoten wat we allemaal organiseren. Heb jij interesse in deze leuke bestuursfunctie en wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Manon Kummer: pr@mkbzevenaar.nl.

Wil jij op een andere manier ons bestuur aanvullen met jouw kwaliteiten? Ook dan horen we graag van je! Mail dan naar info@mkbzevenaar.nl.