Wie is de Duurzaamste Ondernemer van de Liemers?

door ManonK | sep 18, 2023 | Nieuws | 0 Reacties
18 september 2023 in
MKB Zevenaar

De zoektocht naar de Duurzaamste Ondernemer van de Liemers bereikt zijn hoogtepunt op de spannende finale-avond.

Op dinsdag 10 oktober 2023 om 20.00 uur wordt Het Musiater in Zevenaar het epicentrum van duurzaamheid en innovatie, want de finale-avond van de verkiezing van de Duurzaamste Ondernemer van de Liemers staat op het punt te beginnen. Een avond met inspirerende sprekers, muziek door Chris Hero Jack én natuurlijk de bekendmaking van de felbegeerde titel.

De avond wordt gepresenteerd door Reinier van den Berg, de bekende RTL-weerman én expert op het gebied van klimaatverandering en duurzaamheid. Hij zal fungeren als onze charismatische dagvoorzitter en de avond vakkundig leiden.

Een van de hoogtepunten van de avond is de keynote van Maurice Beijk, een vooraanstaande specialist in duurzaam bouwen. Zijn presentatie over kennis delen en bewustwording zal de aanwezigen inspireren om duurzaamheid te omarmen als een enorme economische kans. “Groen, gewoon doen!” is zijn credo voor de avond.

Naast deze inspirerende keynote worden de genomineerden voor de titel van Duurzaamste Ondernemer van de Liemers voorgesteld aan het publiek door middel van korte filmpjes en persoonlijke introducties. Deze ondernemers hebben zich geplaatst in de finale door hun toewijding aan duurzaamheid en innovatie: Expert in bodem- en wateroplossingen, Royal Eijkelkamp uit Giesbeek, Woningcorporatie Plavei uit Didam en specialist in totaaloplossingen voor klimaattechniek, Nathan uit Zevenaar.

Na het tellen van de publieksstemmen bereikt de spanning zijn hoogtepunt om 21.40 uur, wanneer de winnaar van de prestigieuze titel bekend gemaakt wordt. De avond wordt vervolgens op een feestelijke noot afgesloten, met gelegenheid om na te praten onder het genot van muziek door Chris Hero Jack en een drankje.

Dit evenement belooft een unieke gelegenheid te worden om te vieren wat er al bereikt is op het gebied van duurzaamheid in de Liemers en om samen te kijken naar de groene toekomst die voor ons ligt.

Datum: Dinsdag 10 oktober 2023
Locatie: Het Musiater, Zevenaar
Aanvang: 20.00 uur
Kaarten: Kosteloos aan te vragen via de website van Liemers Kunstwerk! Duurzaamste Ondernemer van de Liemers – Kunstwerk! (liemerskunstwerk.nl)

Over de verkiezing Duurzaamste Ondernemer van de Liemers:

Met deze verkiezing zetten we duurzame bedrijven in de schijnwerpers. Zij zijn hét voorbeeld voor andere ondernemers in onze regio. Ze laten ons zien wat mogelijk is en inspireren met hun verhalen. Door hen een podium te geven moedigen we andere ondernemers aan om ook hun ecologische voetafdruk te verkleinen, te verduurzamen en daarmee hun bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.

Het organisatiecomité bestaat uit Jeroen Willems (Willems technisch adviesbureau), Bert Frölich (Liemers Kunstwerk!), Hanneke Luising (HAUS Advocaten) en Eelco Noordijk (Rabobank Arnhem en Omstreken).