Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groot MKB Zevenaar feest op de Rijn (geannuleerd)

11 december 2021 @ 11:41

update 13 november 2021
Helaas hebben we moeten besluiten het feest te verplaatsen naar een andere datum. De nieuwe Covid maatregelen zorgen voor teveel onzekerheid of plannen wel door kunnen gaan. We hopen jullie in het nieuwe jaar opnieuw te kunnen uitnodigen.

 

In maart 2020 bestond onze vereniging 10 jaar. Om dat te vieren, hadden we een groot feest gepland in maart. Vanwege het uitbreken van de coronapandemie ging dat toen niet door en daarom gaan we dat op 11 december groots inhalen!

Vanaf 18.00 uur ben je met je partner welkom op partyschip de Graaf van Bylant van Rederij Witjes uit Tolkamer. We hebben gezorgd voor een avondvullend programma met heerlijk eten en entertainment.

Op verschillende plaatsen op het ruime schip vind je vertier. Live muzikanten, komieken, hapjes, swingen op de dansvloer of gewoon hangen aan de bar met een drankje? Het kan allemaal. Aan twee casinotafels kun je een gokje wagen met roulette en BlackJack.

Natuurlijk gaan we ook nog een stukje varen op de Rijn. De avond is rond 23.00 uur afgelopen. Heb je interesse in georganiseerd vervoer met een bus naar Tolkamer? Geef dat dan hieronder aan.

Dit evenement is alleen toegankelijk voor leden van MKB Zevenaar en hun partner. Feestelijke kleding is fijn, maar een Gala uitdossing is niet nodig.

Voor toegang geldt natuurlijk ook hier het Coronatoegangsbewijs. Meer info hierover vind je hier.

Feest je mee? Meld je dan hieronder aan. Je meld in dit geval dan 1 gast aan. In een volgend veld vul je de naam van je partner in.

 

Gegevens

Datum:
11 december 2021
Tijd:
11:41
Evenement Categorie├źn:
, , ,

Locatie

Rederij Witjes
Europakade 3b
Lobith-Tolkamer, 6916 BG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie